MUOTOMYRSKYN TARINA

MuotoMyrskyn tarina alkoi jo 2012 kun mietin kovin, miten voin olla mukana erilaisissa projekteissa, missä voi vaikuttaa viheliäisiin ongelmiin ja olla erilaisten yritysten ja organisaatioiden tukena luomassa kestävää ja parempaa maailmaa tuleville sukupolville.

Olen työskennellyt erilaisissa isoissa organisaatioissa ja saanut työkaluvalikoimaan erilaisia työtapoja sekä ulkomailta ja eri organisaatioista. Yrittäjyys on sitä, että voi tehdä asioita omilla ehdoilla ja omilla sanoilla.
Siksi mottonani onkin, että teen Can-Do asenteella asioita, aina voi olla mahdollista löytää uusia ja erilaisia ratkaisuja. Joskus asiat tuntuvat vaikeilta tai hankalilta, joten olisi jo helpompi jättää asiat sikseen. Aina Can-Do ei myös tapahdu nopeasti vaan jotkut asiat kestävät pitkään ja tarvitsevat muutoksia yhteiskunnan rattaissa.   
Haluan, että ratkaisut, olivat ne sitten palveluja ja tuotteita tehdään niin, että resursseja käytetään viisaasti, materiaaleista ajankäyttöön.  
Kestävät ratkaisut ovat sellaisia, että ne auttavat vähentämään ylikulutusta ylläpitäen samalla sosiaalista hyvinvointia.

Elokuussa 2016 perustettu MuotoMyrsky Oy haluaa luoda innostusta yhteiseen suunnitteluun ja kokeilukulttuuriin. MuotoMyrsky auttaa palvelumuotoilun avulla voidaan luomaan ja kehittämään yrityksen tai yhteisön palveluja, jotka ovat suunniteltu käyttäjä- ja asiakaslähtöisesti kestävästi ja resurssitehokkaasti. 

Kuka minä olen?

Olen, Johanna Liipola, Peter Pan -asenteen omaavaa generalisti, joka käyttää systeemiajattelua palvelujen konseptoinnissa.
Eläydyn erilaisten asiakkaiden tarpeisiin ja se auttaa löytämään asiakkaalle uusia rohkeita polkuja sekä edelläkäyvää asennetta.
Minulla on ollut etuoikeus työskennellä parikymmentä vuotta kansainvälisissä yrityksissä, ja siksi minulla on laaja kokemus tuotekehityksestä, ostotoiminnasta ja muotoilusta.
Teen töitä Can-Do- asenteella, resurssitehokkaasti ja kestävästi ja ehdottomasti suurella sydämellä.

Service Designer | Service Design and Leadership MA, 2018 |Turku AMK
Muotoilija | Product Design BA 2016 |Turku AMK
Insinööri | Kirjapainotekniikka 1995 | Espoon Vantaan Ammattioppilaitos

Lisäksi olen tehnyt tuotantotalouden, ostamisen, sopimusoikeuden ja kasvatustieteen opintoja siellä täällä.